SON DAKİKA
Reklam

Malatya Şehir Kütüphanesi'nde Üye Sayısı 10 Bin 700'e Ulaştı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er tarafından hayata geçirilen Şehir Kütüphanesi, sunduğu sosyal ve akademik imkânlarla sınavlara hazırlanan öğrencilerin önemli çalışma merkezlerinden biri haline geldi. YKS, KPSS, AGS, doktora ve tez çalışmaları yapan binlerce genç için hizmet veren kütüphanede üye sayısı 10 bin 700'e ulaştı. Tesis bünyesinde öğrencilere çay, çorba, su, kahve ikramlarının yanı sıra ücretsiz fotokopi ve cuma günleri yemek olanağı sağlanıyor.

Malatya Şehir Kütüphanesi'nde Üye Sayısı 10 Bin 700'e Ulaştı
A- A+
Reklam

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Şehir Kütüphanesi, sınavlara hazırlanan ve akademik çalışma yürüten öğrenciler için modern bir çalışma ortamı sunmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in kütüphanedeki öğrencilerle bir araya gelerek taleplerini dinlemesinin ardından, tesis bünyesinde yeni mescit, lavabo ve ihtisas kitaplıklarının oluşturulması için çalışmalar başlatıldı.

Gelişme ParagraflarıÖğrencilere Sosyal ve Akademik Destek Bir Arada Sunuluyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanındaki yatırımlarını artırarak öğrencilere daha konforlu ve ihtiyaçlara cevap veren çalışma alanları sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda hizmet veren Şehir Kütüphanesi’nde ders çalışan öğrencilere günlük su, çay, kahve ve çorba ikramı yapılıyor. Ayrıca cuma günleri yemek ikramının gerçekleştirildiği tesiste, öğrencilerin eğitim süreçlerini desteklemek amacıyla ücretsiz fotokopi hizmeti de veriliyor.

Yeni Mescit, Lavabo ve İhtisas Kitaplıkları Düzenlemesi

Kütüphanenin kafe bölümünde öğrencilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, öğrencilerden gelen talepleri dinledi. Yapılan görüşmeler doğrultusunda kütüphanede yeni mescit ve lavabo düzenlemelerinin hayata geçirileceği belirtildi. Önümüzdeki süreçte kütüphanedeki kaynak çeşidini artırmak ve öğrencilerin araştırmalarına katkı sağlamak amacıyla ihtisas kitaplıklarının da kurulacağı aktarıldı.

Kütüphanede İyileştirme Çalışmaları Sürdürülüyor

Şehir Kütüphanesi'nde ders çalışan öğrenciler, sağlanan düzenli ortam ile ikram ve ücretsiz fotokopi olanaklarından memnun olduklarını belirterek yetkililere teşekkür etti. Belediye Başkanı Sami Er ise kütüphaneyi daha nitelikli bir çalışma alanına dönüştürmek hedefiyle mevcut eksiklikleri tespit ettiklerini ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydetti.

Kütüphanedeki hizmetler ve planlanan yeniliklere ilişkin açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, yürütülen çalışmalara dair şu bilgileri verdi:

"Kütüphanemizi daha nitelikli ve konforlu bir çalışma alanına dönüştürmek amacıyla mevcut eksiklikler tespit edilerek gerekli iyileştirme çalışmaları sürdürülüyor."

KAYNAK: malatyayenises.com 

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar