Milli Savunma Bakanlığı, 22–23 Kasım tarihlerinde 2'nci Kara Havacılık Alay Komutanlığı Tulga-1 Kışlası’nda “Malatya Halkı Yerli ve Milli Sistemlerle Buluşuyor” etkinliği düzenleyecek. Etkinlikte Türkiye’nin yerli imkânlarla geliştirdiği savunma sanayi ürünleri sergilenecek ve çeşitli gösteriler yapılacak.
Etkinlik Malatyalılara Açık Olacak
Milli Savunma Bakanlığı tarafından organize edilen etkinliğin iki gün süreceği, tüm Malatyalıların programa davet edildiği iletildi. Etkinlik, 2'nci Kara Havacılık Alay Komutanlığı Tulga-1 Kışlası’nda gerçekleştirilecek.
Program kapsamında savunma sanayinde yerli kaynaklarla geliştirilen ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterinde yer alan sistemlerin halka tanıtılacağını belirtildi.
Etkinlik boyunca Türkiye’nin kendi geliştirdiği sistemlerin tanıtımlarının yapılacağı, ziyaretçilerin ürünleri yakından inceleyebileceği kaydedildi. Program kapsamında askeri gösterilerin de gerçekleştirileceği de bildirildi.



































