Reklam
SON DAKİKA
Reklam
Reklam

Malatya'da FETÖ firarisi yakalandı

Malatya'da FETÖ firarisi yakalandı
A- A+
Reklam

Malatya’da hakkında yakalama kararı bulunan silahlı terör örgütü FETÖ üyesi bir kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ve Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı yapılan istihbari çalışmalar neticesinde FETÖ Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan hakkında 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi evinde yakalandı.

Yapılan işlemlerin ardından FETÖ şüphelisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

malatyayenises.com

malatyagazete.com

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar