
MALATYA – Malatya merkez Beydağı Mahallesi’ndeki Gümüş Sokak ve Gönültaş Caddesi’nde meydana gelen iki ayrı silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Birbiriyle bağlantılı olduğu belirtilen olayların ardından iki şüpheli yakalandı.
Gümüş Sokak’ta açılan ateş sonucu Aziz Mert, Gönültaş Caddesi’nde meydana gelen saldırıda ise Eyüp Hazar Can dizlerinden vuruldu.
Yaralılar hastaneye kaldırıldı
İhbar üzerine olay yerlerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılardan biri Malatya Eğitim Hastanesine, diğeri ise Battalgazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Tedavi altına alınan iki kişinin de hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
İki şüpheli yakalandı
Polis ekipleri, saldırıların ardından otomobille kaçtığı belirtilen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Olayla bağlantılı oldukları değerlendirilen M.E.Y. ile M.F.M., Gönültaş Caddesi’nde polis ekiplerince yakalandı. Olaya karıştığı öne sürülen A.K.’nin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Polis ekiplerinin olayların bağlantısını, saldırının nedenini ve şüphelilerin rollerini belirlemeye yönelik incelemesi devam ediyor.
KAYNAK: malatyayenises.com


































