SON DAKİKA
Reklam

Malatya'da kayıp şahıs 6 gün sonra ölü bulundu

Malatya'da kayıp şahıs 6 gün sonra ölü bulundu
A- A+
Reklam

Malatya Haberleri 

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde 6 gün önce ayrıldığı evine bir daha dönmeyen şahsın cesedi dağlık alanda bulundu. 

Hekimhan ilçesinin İğdir Mahallesi'nde (Köyü) 58 yaşındaki Vahap Demirhan isimli şahıs 5 Haziran günü ayrıldığı evine dönmedi.  Kayıp şahsın yakınları tarafından olaydan 4 gün sonra yapılan ihbar üzerine, arama kurtarma çalışmaları için bölgeye AFAD, UMKE,  Jandarma ekipleri, köy korucuları ve komandolarla birlikte gönderildi.

Bölgede 2 gün süreyle arama çalışması yürüten ekipler, Vahap Demirhan’ın cansız bedenini köye uzak mesafede dağlık alanda buldu.

Şahsın mantar toplamak için evinden ayrıldığı belirlendi.

Kalp krizi ya da düşme sonucu vefat ettiği ihtimali üzerinde durulan Vahap Demirhan’ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından ardından Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilen cenaze İğdir Köyünde toprağa verildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor. 

malatyayenises.com

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar