SON DAKİKA
Reklam
Reklam

Malatya'da park ve mezarlık çevrelerinde güvenlik uygulaması

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, kentte huzur ve güven ortamının korunması amacıyla park, bahçe, düğün salonları ve mezarlık çevrelerindeki denetimlerin sürdüğünü açıkladı. Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde Motosikletli Polis Timlerince gerçekleştirilen uygulamalarda 225 kişi kontrol edildi.

Malatya'da park ve mezarlık çevrelerinde güvenlik uygulaması
A- A+
Reklam

Malatya’da park, bahçe ve mezarlık çevrelerinde denetim: 225 kişi kontrol edildi

EDİTÖR / malatyayenises.com Haber Merkezi 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde huzur ve güven ortamının korunmasına yönelik denetimlerin sürdüğünü bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timlerince Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde gerçekleştirilen uygulamalarda 225 kişi kontrol edildi.

Denetimler farklı noktalarda sürüyor

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, park, bahçe, düğün salonları ve mezarlıklar çevresindeki kontrollerin devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, “Şehrimizdeki huzur ve güven ortamını korumak amacıyla park, bahçe, düğün salonları ve mezarlıklar çevresinde denetimlerimize kararlılıkla devam ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

225 kişi kontrol edildi

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timlerinin Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde yürüttüğü uygulamalarda toplam 225 kişinin kontrol edildiği bildirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, kentte huzur ve güven ortamının korunmasına yönelik denetimlerin devam edeceğini belirtti.

KAYNAK / malatyayenises.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar