SON DAKİKA

Maşallah Kerem'e! 7 Ayda Hafız Oldu

Maşallah Kerem'e! 7 Ayda Hafız Oldu
A- A+

Malatya - Malatya'da örgün eğitimle birlikte hafızlık projesine katılan Kerem Saylan, Kur'an-ı Kerim'i 7 ay gibi kısa bir sürede ezberleyerek hafızlığını tamamladı.  

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Okul–Kur’an Kursu iş birliği projesi kapsamında Malatya'da örgün eğitimine devam ederken aynı zamanda hafızlık eğitimi alan Kerem Saylan, Ilıcak Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu'nda sürdürdüğü eğitimini tamamladı. 

Kerem Saylan, 7 ay süren yoğun bir çalışma programının ardından hafızlık icazetini almaya hak kazandı. 

İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, genç hafızın gayretine dair şu ifadelere yer verildi:

"7 Ayda Hafızlığını Tamamladı. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğinde yürütülen Okul–Kur’an Kursu iş birliğine dayalı örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi kapsamında eğitim alan Kerem Saylan, kısa sürede örnek bir başarıya imza attı."

Kaynak: malatyayenises.com ve malatyagazete.com

#malatya

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar