SON DAKİKA
Reklam

"Modern ve güvenli bir yapı olarak şehre kazandırıldı"

A- A+
Reklam

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 6 Şubat depreminde ağır hasar görerek yıkılan ve yeniden inşa edilerek hizmete açılan Malatya Valiliği binasına bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Er, Vali Seddar Yavuz'a "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Malatya'da Cumhuriyet döneminin ilk eserlerinden olan  Valilik binasının depremde tamamen yıkıldığını hatırlatan Başkan Er, binanın aslına uygun bir şekilde yeniden inşa edilerek modern ve güvenli bir yapı olarak şehre kazandırıldığını belirtti.

Başkan Sami Er, açıklamasında, "Valimiz Sayın Seddar Yavuz’u, yeni hizmete açılan Valilik binamızda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Yeni Valilik binamızın hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar