SON DAKİKA
Reklam

Nisan'da beyaz alarm, başkandan sıcak çay!

Nisan'da beyaz alarm, başkandan sıcak çay!
A- A+
Reklam

Malatya’da nisan ayında etkili olan kar yağışı, belediye ekiplerini alarma geçirdi. Gece saat 03.00’te sahaya inen Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, çalışanlara çay ikram etti.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde nisan ayında etkili olan kar yağışı, belediye ekiplerine mesai yaptırdı. Karla mücadele ekipleri, gece boyunca yolları açık tutmak için yoğun bir çaba harcadı. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, saat 03.00’te sahaya inerek çalışan personeli ziyaret etti ve onlara çay ikramında bulundu.

Başkan Taşkın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
“Karla mücadele eden ekiplerimizi ziyaret ederek çay ikramında bulunduk. Hemşehrilerimizin güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için canla başla çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum. Zaman mefhumu gözetmeksizin sahada karla mücadele eden ekiplerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz.”

Belediye ekipleri, vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için tuzlama ve kar küreme çalışmalarını sürdürürken, karla mücadelenin  devam edeceği bildirildi.

malatyayenises.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar