Malatya — Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, batı illerinden Malatya’ya uyuşturucu madde getirdiği belirlenen şüphelilere yönelik çalışma yaptı.
Fiziki ve teknik takipli çalışmaların ardından ekipler, MAŞTİ Otogarı’nda bir ticari taksi üzerinde kontrol gerçekleştirdi.
Yapılan aramada 28 bin 630 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.
Operasyon kapsamında 4 şüpheli yakalandı. Şüpheliler, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar doğrultusunda gözaltına alındı.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce Batı illerinden ilimize uyuşturucu madde getiren şahıslara yönelik fiziki ve teknik takipli çalışmalar neticesinde MAŞTİ Otogarında bir ticari taksi üzerinde yapılan kontrollerde; 28.630 adet Sentetik Ecza Hap ELE GEÇİRİLMİŞTİR. 4 şüpheli şahıs YAKALANMIŞ, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan talimatlar doğrultusunda GÖZALTINA ALINMIŞTIR. GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEYEN SOKAK SATICILARINA VE ZEHİR TACİRLERİNE YÖNELİK OPERASYONLARIMIZ AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR.”
Şüphelilerle ilgili adli işlemlerin sürdüğü bildirildi.
KAYNAK: malatyayenises.com



































