Malatya - Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlükleri görevlileri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik ortak bir çalışma da “Kasten Öldürme” suçundan 34 yıl 4 ay 12 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunanfirari hükümlü yakalandı.
Yeşilyurt’taki 2007 Olayının Hükümlüsü
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yakalanan E.T. isimli şahsın kayıtlarda firari olarak arandığı belirtildi. Şahsın geçmişte işlediği suç, 2007 yılında Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen "Kasten Öldürme" suçuna dayanıyordu.
Şahıs, Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüklerinin yürüttüğü titiz ve koordineli çalışma neticesinde tespit edilerek yakalandı. Yapılan kontrollerde, E.T.'nin hakkında mahkemece verilmiş toplam 34 yıl 4 ay 12 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.
Gözaltı işlemlerinin ardından E.T., Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda adli süreçleri tamamlanarak ceza infaz kurumuna gönderildi.
Kaynak: malatyayenises.com, malatyagazete.com


































