Reklam
SON DAKİKA
Reklam
Reklam

“Malatya Şehitlerimiz ve Gazze için yürüyecek”

“Malatya Şehitlerimiz ve Gazze için yürüyecek”
A- A+
Reklam

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, şehitler ve Gazze için yürüyüş yapılacağını açıkladı. 

Memur-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Malatya Şehitlerimiz ve Gazze için yürüyecek. Hiç bir terör örgütü devlet kurmakla uğraşmıyor. Hepsi Büyük İsrail’i kurmak için kurulmuş Kuzey Irak’ta askerlerimizi şehid eden terör örgütünün varlık nedeni de Arz-ı Mevud’a, Büyük İsrail Projesine hizmettir. Tüm halkımız davetlidir” ifadelerini kaydeti.

Açıklamada yürüyüşün 24 Aralık Pazar günü saat 15.30’da Kanalboyu Milli Eğitim Müdürlüğü önünden Kernek Meydanı’nda sona ereceği belirtildi.

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar