SON DAKİKA
Reklam
Reklam

Malatya'da Cadde Ortasında Silahlı Saldırı, 1 Yaralı

Malatya'da Cadde Ortasında Silahlı Saldırı, 1 Yaralı
A- A+
Reklam

Malatya’da bir kişi cadde de karşılaştığı husumetlisinin silahlı saldırısı sonucunda ağır yaralandı. Saldırgan kaçarak izini kaybettirdi.

Olay, Yeşilyurt ilçesinin Tecde Mahallesi Güngör Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinin önünde meydana geldi. 

Olay da, M.E.Ö. (41) adlı şahıs, aralarında husumet bulunan R. T. adlı şüphelisinin tabanca ile ateş açması sonucunda ağır yaralandı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan M.E.Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. 

Olaydan sonra bir otomobil ile kaçtığı belirlenen saldırgan R. T., emniyet ekiplerince her yerde aranıyor.

Başlatılan soruşturma devam ediyor.

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar