SON DAKİKA
Reklam
Reklam

Zehir Tacirlerine Nefes Aldırmadılar: 4 Tutuklama

Zehir Tacirlerine Nefes Aldırmadılar: 4 Tutuklama
A- A+

malatyayenises.com - Malatya’da Emniyet ekiplerince yapılan operasyonda 1 şüpheliden 5 kilo 300 gram Skunk adlı uyuşturucu madde ele geçirildi. Son 3 operasyonda toplam 4 kişi tutuklandı. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi  ile İstihbarat Şubesi ekiplerince ortaklaşa yürütülen operasyonda 1 şüpheliden toplam 5 kilo 300 gram skunk adlı uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

  • 4 mahallede 2 operasyonun sonucu 

Bu arada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen Çilesiz, Turgut Özal, Yarımcahan ve Tecde Mahallelerinde gerçekleştirilen 2 ayrı operasyon sonucunda 24 bin 229 adet uyuşturucu hap, 1.079 adet Ecstasy hap, 32 gram metamfetamin, 100 bin 200 TL uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para, 1 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalanan B.D., Y.İ. ve M.K. adlı şüpheliler de tutuklandı. 

malatyayenises.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar