SON DAKİKA
Reklam

Yine aynı nokta, yine kaza… Bir facia daha ucuz atlatıldı.

Yine aynı nokta, yine kaza… Bir facia daha ucuz atlatıldı.
A- A+
Reklam

Malatya - Malatya - Adıyaman Karayolu üzerindeki Erkenek Tüneli’nde meydana gelen trafik kazasında bir TIR, tünel duvarına çarparak ters istikamete  döndü. O esnada başka aracın olmaması olası bir faciayı önledi.

Malatya - Adıyaman Karayolu üzerinde bulunan Erkenek Tüneli içerisinde tek taraflı bir trafik kazası meydana geldi. Bir TIR çekicisi, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolünü kaybederek tünelin duvarına çarptı ve ardından ters istikamete döndü.

Kaza anında tünel içinde başka araçların bulunmaması, olası bir faciayı önledi. Durumun bildirilmesi üzerine polis, jandarma, sağlık ve Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri olay yerine sevk edildi.

Kazada bir vatandaş yaralandı ve sağlık ekiplerine teslim edildi

Kaza nedeniyle tünelin Malatya istikameti trafiğe kapatıldı, trafik akışı kontrollü olarak yeniden sağlandı.

malatyayenises.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar