İçi çürümüş acımasızlar

Diploma notu yüksek ve koltuk gücü var diye zerre vicdanı olmayıp kendini adam zanneden çoğu müptezeller sizi; sizin dereceniz, kalibreniz ve adamlığınız oturduğunuz koltuk ve aktif çerçeveli kağıt süreniz dolana kadardır.
Makamı ve mevkiyi sürekli kullanarak kendini iyilik meleği zanneden ve öyle gösteren çoğu çapulcular sizi; sizin iyiliğiniz, güzelliğiniz ve insaniyetiniz verilen, yapılan ve orda bulunduğunuz süre kadardır.
Sürekli oraya buraya hırsla saldırarak topladığı mal ve mülkle kendini bir halt sanan çoğu mikroplar sizi; sizin ne malınız, ne mülkünüz ve nede aç gözlü olarak topladıklarınız yaşamınıza ve ömrünüze uzunluk, huzurluluk ve insanlık katar insanlığınız yaptığınız iyilikler kadardır.
Bulunduğu yerleri kibir ve çok bilmişlikle yöneten çoğu içi çürümüş acımasızlar sizi; sizin bulunduğunuz yerler, çalıştığınız alanlar ve çoğu imkanlarınız elinizde her daim kalır sanmayın, kıyak çektikleriniz yanınızada olur diye inanmayın ve mevcutta gücü savunan dalkavuklara asla kanmayın herşey koltuk elden gidene kadardır unutmayın.” İnsan olun insan gerisi külliyen yalan.


































