SON DAKİKA
Reklam
İhsan AKIN

Sonunda talan, yalan ve enkaz olurlar

Sonunda talan, yalan ve enkaz olurlar
A- A+

Aslında herkesin bildiklerini söylemek çoğu zaman ve ortamlarda sıkıntı olabilir; ama biz yinede açıkça söylemeye, her daim yazmaya ve hep dile getirmeye devam edeceğiz. 

Aslında çoğu karanlıklar ve kendini bilmezlikler ne kadar uzun sürerse sürsün; yine güneş doğacak, yine ay bulutları yarıp ortaya çıkacak ve yine yıldızlar sonunda hep parlayacaktır. 

Aslında bazen ölüm ve buralardan gitmek insanlara çok ucuzmuş gibi gelebilir; ama ucuz ölmemek içinde sürekli mücadele, hakkı yerine getirmek hüseyini duruş ve çoğunlukla iyi yaşayabilmek insanların anladığı dilde konuşmak gerekir. 

Aslında her daim kibir aklın, düşüncenin ve iradenin her zaman düşmanıdır; kibirli insanlar çoğu zaman hakikatı göremez, hiçkimseyi adam akıllı dinlemez ve anlamaz hep kendi bildiklerini okur, kendi bildikleri türküyü söyler ve kendi bindikleri dalı kesmeye devam ederler ve sonunda talan, yalan ve enkaz olurlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Zeki erişir (9 dakika önce)
    Doğru düşüncelere şapka çıkarmak gerekir
    0
    0
    Yanıtla

İhsan AKIN yazıları

Çok okunanlar