SON DAKİKA
Reklam
İhsan AKIN

Maalesef uçurumdan aşağı atarlar

A- A+
Reklam

Bazı idareciler ve yöneticiler insanı ya ihya yada imha ederler; akıllı, dürüst, çalışkan ve iş gören idareci ve yöneticiler insanı’da memleketini’de ihya ederler, eğer bunlar yoksa herşeyi imha ederler. 

Bazı kurum ve kuruluş temsilcileri insanı ya sezer yada üzerler; adaletli, ahlaklı, iyi niyetli ve gerçekten hakkaniyetli olan kurum ve kuruluşlardaki ahlaklı temsilciler ilinde ve ülkesinde çok iyi işler yapar ve herşeyi sezerler eğer bunlar yoksa herkesi üzerler. 

Bazı siyasetçi ve iş adamları insanı ya vezir yada rezil ederler; konuştuklarıyla, yaptıklarıyla ve tüm hareketleriyle sahada olan gerçekten iş yapan, şehrine yatırımlar bulup getiren ve örnek projeleri olanlar şehrine ve vatanına vezir olurlar eğer bunlar yoksa harbiden rezil olurlar. 

Bazı sivil toplum örgütleri ve imkanı, mekanı olan bazı vatandaşlar insanı yaşarken ya uçurumdan aşağı atarlar yada gerçekten herşeyiyle bulunduğu alanları düzlüğe çıkarırlar; icraat yapan, topluma her zaman fayda sağlayan ve her daim sahada olup bedenini taşın altına koyanlar, sorumlu olduğu alanı’da becerir ve Milli mücadelesini’de her anlamda sonuna kadar verip şehrini’de vatanını’da düzlüğe eninde sonunda çıkarırlar, eğer bunlar yoksa her işi maf eder ve maalesef uçurumdan aşağı atarlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

İhsan AKIN yazıları

Çok okunanlar