SON DAKİKA
Özhanlar Mobilya
Reklam
İhsan AKIN

Yalpacılığın, yağcılığın ve yardakçılığın sürekli arttığı...

Yalpacılığın, yağcılığın ve yardakçılığın sürekli arttığı...
A- A+

Bu hayatta duruşu olmayanların adı, şanı ve namı hiçbir zaman anılmaz. 

Bu zamanda sesi çıkmayanların işi, çalışması ve projesi çoğunlukla uygulanmaz. 

Bu süreçte mücadele etmeyenin hakkı, hukuku ve muhakemesi yapılmaz. 

Böyle bir ortamda amacına uygun iş gören, icraatlar yapan ve örnek çalışmalar yapanların çoğu zaman önü açılmaz. 

Yalanın, talanın ve nefsine alanın çok olduğu böyle bir dünyada ne mutlu şerefini, haysiyetini ve insaniyetini koruyanlara.

 Yalpacılığın, yağcılığın ve yardakçılığın sürekli arttığı, çığ gibi hep büyüdüğü ve kolpa’nın meslek haline büründüğü bir zamanda ne mutlu hakkaniyetini sürekli koruyanlara. 

Duruşu, saygısı ve dostluğu sadece çıkarlarından ibaret olup çoğu zaman fırıldaklık yapan, esen rüzgara göre yön değiştirip dönenlerin fazlaca olduğu bir zamanda ne mutlu ahlakını gerçekten koruyanlara. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

İhsan AKIN yazıları

Çok okunanlar