SON DAKİKA
Reklam
İhsan AKIN

Tembel oldu maalesef hep temizlilikten

Tembel oldu maalesef hep temizlilikten
A- A+
Reklam

Defalarca pay edildi yalan dünya mallı insanoğluna ama çoğunun eline geçen ne oldu bir mezar taşı, bir kefenlen naaşı ve birde kara toprak oldu bedeni ve başı. 

Defalarca şans verildi insanoğluna ama çoğunun sonunda eğer yaparsa iyiliği vardı, uygularsa güzelliği vardı ve eğer duruşu netse hakkaniyeti vardı gerisi hepsi tamamen yalandı. 

Defalarca mallar, makamlar ve mevkiler verildi fani olan insanoğluna ama çoğu yaparsa hizmetler fırsat bu zamanda kendine, ahlaklı iş yapmak yazılır hep hanesine ve her zaman adaletli davranmak düşsün mutlaka hissesine. 

Defalarca netlik, mütevazilik ve temizlik tavsiye edildi insanoğluna ama çoğu kaçar oldu netlikten, göçer oldu mütevazilikten ve tembel oldu maalesef hep temizlilikten. 

Defalarca her fetvada ve her konuşmada kul hakkına girmeyin denildi insanoğluna ama çoğu yerini ve zamanını bulan, fırsatını kollayan ve mekanını bulan, imkanını ve kişisini takip eden tüm haramzadeler helalmi  harammı bu demeden, hak hukuk dinlemeden ve ahlak nedir hiç bilmeden hamuduyla götürüp birde hiç bir şey olmamış gibi sırıtıveriyordu maalesef.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

İhsan AKIN yazıları

Çok okunanlar