SON DAKİKA
Özhanlar Mobilya
İhsan AKIN

Her hıyara bir avuç tuz alıp koşanlar

Her hıyara bir avuç tuz alıp koşanlar
A- A+

Şu dünyada her daim satın alınanlara mal denir; konuşuyor olması, yazıyor olması veya okuyor olması asla hiçbir şeyi değiştirmez. Şu hayatta duruşu olmayan eziklere enkaz denir; ayaklarının üstünde görünüyor olması, kendi kendine yürüyormuş gibi görünmesi veya uzakta sağlamış gibi sürekli pozlar vermesi asla hiçbir şeyi değiştirmez. 

Şu memlekette sözler verip sözünü sürekli yiyenlere kaypak denir; tv lerde, platformlarda ve ortamlarda herşeye tamam demesi, ağzının iyi derecede laf yapması veya gelene hep ağam gidene sürekli paşam demesi kesinlikle hiçbir şeyi değiştirmez. 

Şu alemde her naneyi bildiğini zannedenlere her b…kolok denir; yapılan iyi şeyleri sahiplenmesi, çağırsalarda çağırmasalarda her programa tam takır kuru bakır katılması veya sürekli herşeyden anlayan olup her hıyara bir avuç tuz alıp koşması asla hiçbir şeyi değiştirmez. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

İhsan AKIN yazıları

Çok okunanlar