SON DAKİKA
Reklam
İhsan AKIN

Fesatlığı dışarı yansıtmamak için pişmiş kelle gibi sırıtır

A- A+
Reklam

Bir insanda gerçekten vidan yoksa; her türlü ala vereyi ve dala vereyi çevirir eninde sonunda tüm yavşaklığını mutlaka gösterir. 

Bir insanda gerçek anlamda adalet yoksa; her daim filimi ve fırıldağı çevirir her türlü menfaati hödük mutlaka bütünüyle kendi nefsine çeker. 

Bir insanda gerçekten beceri yoksa; her zaman yağlamayı ve yalpalamayı kendi açıklarını kapatmak için önüne gelen herkese yapar. 

Bir insanda gerçek anlamda sevgi yoksa; her türlü içindeki sevgisizliği ve fesatlığı dışarı yansıtmamak için tüm gördüklerine pişmiş kelle gibi sürekli sırıtı verir. 

Bir insanda gerçekten inanç yoksa; her daim yaptığı ibadet ve iyiliklerin sürekli reklamlarını yapmayı ve yaptırmayı asla ihmal etmez. 

Bir insanda gerçekten netlik yoksa; her girdiği ortamda farklı konuşur ve her konuştuğu söz mutlaka boş ve tezat olur. 

Bir insanda gerçekten başarı yoksa; sürekli önüne gelene takla atma ve yan yattı çamura battı söylemleri başlar muhakkak. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

İhsan AKIN yazıları

Çok okunanlar