Film fırıldağa bilerek yada bilmeyerek hep ortak oluyorsunuz
Bu dünyada hiçbir şeyin size ait olmadığını adınız gibi bildiğiniz halde; niye sürekli kendinizi kandırıyorsunuz, neden doymak bilmeyen nefsinizin hep peşindesiniz ve niye yanınızda zerre misal götüremeyeceğiniz şeyler için elli tane yerde elli takla atıyorsunuz.
Bu dünyanın geçici olduğunu bildiğiniz halde; neden imkanınız varken mazlumlara sahip çıkmıyorsunuz, niye hayvanlara vicdanla yeterince bakmıyorsunuz ve neden dilsiz olan tüm varlıkları sahiplenmiyorsunuz.
Bu dünyada öbür tarafa sizinle hiçbir şeyin gelmeyeceğini bir çekirdeği dahi götüremeyeceğinizi bildiğiniz halde; niye haksızca, hukuksuzca ve insafsızca mevki edinme peşindesiniz, neden hak etmediğiniz makamları almak için önünüze gelen herkese eğiliyorsunuz, niye doymak bilmeyen nefsiniz için ilgili veya ilgisiz herkese ve her kesime sürekli önünüzü ilikliyorsunuz ve niye her türlü çevirilen film fırıldağa bilerek yada bilmeyerek hep ortak oluyorsunuz.
































